24 detailing auto targoviste


Oferim servicii de detailing auto de top cu aparatura profesionala de ultima generatie specifica detailing-ului care alaturi de atentia la detalii cu mult dedicatie profesionala, experienta in domeniu garanteaza un serviciu de top pentru masina dumneavoastra.

In tot ceea ce facem punem suflet si multa pasiune. Ne plac lucrurile bine facute si nu ne grabim, nu renuntam, ne facem de fiecare data treaba aproape de perfectiune. Folosim cele mai potrivite substante si tehnici pentru o buna curatare a petelor de orice tip de pe mocheta, plafon, volan sau tapiserie.

Detailing-ul auto reprezinta o curatare extrem de minutioasă, atat in interior cat si in exterior, pentru a produce un nivel al calitatii in detaliu. Odata cu trecerea timpului nu doar curatarea tapiteriei este prioritara, este necesara si revigorarea sau restaurarea elementelor din plastic, piele, cauciuc (bordul, plasticul din portiere, chederele, parti cromate, etc). Produsele folosite protejeaza si revigoreaza culorile materialelor plastice.

Detailing exterior: spalare caroserie, decontaminare, eliminarea impuritatilor din vopsea, curatare ornamente, jante, anvelope, polish 1-3 pasi, aplicare protectie pentru vopsea, jante, anvelope si ornamente.

Detailing interior: curatare si spalare mocheta, tapiterie, bord, plafon, panouri usi, portbagaj, geamuri, aplicare protectie antipatare pentru suprafete textile, aplicare balsam protector pentru suprafete din piele, reconditionare si aplicare protectie pentru suprafete din plastic.

Curatare motor: degresare, spalare, reconditionare materiale din plastic, reconditionare materiale din cauciuc, reconditionare suprafete metalice.

Servicii de cosmetica auto in Targoviste