Curatare motor

Detailingul in compartimentul motor sau spalarea si curatarea temeinica a motorului trebuie executate de profesionisti pentru a nu risca ca apa sa patrunda in motor sau sa ajunga la componentele electrice ale acestuia. Inainte de incepe curatarea cu apa motorul, trebuie sa ne asiguram ca este rece.

De ce curatam motorul? Pentru ca depunerile de ulei combinate cu praf si alte lichide pot fi deseori cauza unor incendii. Stratul gros de murdarie duce la incalzirea propulsorului si totodata ingreuneaza racirea acestuia, ceea ce amplifica gradul de uzura a agregatelor si anexelor.

Pentru a incepe curatarea motorului chiar daca multi or sa spuna ca nu e nicio problema, noi va sfatuim sa asteptati pana acesta se raceste.

De ce? Pentru ca exista piese care e posibil sa se strice daca sunt udate, una dintre ele este alternatorul sau majoritatea blocurile electronice de comanda si cele mai importante mufe sau fire electrice. Ultimele etape constau in uscarea si aplicarea dressing-ului special (cu rol antistatic) pentru revitalizarea componentelor din plastic si lustruirea acestora.

Pentru mai multe detalii va astepam sa ne contactati.

Credem in profesionalism si grija pentru automobile !

Share this post